HEAVY BALL Gésagolyó (fekete)

Cikkszám: 05108740000 Kategória:

Diszkrét csomagolás

A megrendelt termékek átlagosan 3 munkanap alatt kerülnek kézbesítésre a GLS futárszolgálattal.

Személyesen is átvehető

Igény esetén a termék átvehető az üzletünkben is.

h

Magyar nyelvű leírás

Minden termékről magyar nyelvű termékleírást adunk!

HEAVY BALL  Gésagolyó (fekete) jellemzői:
  • Rugalmas, szilikon kihúzóval készül, így nagyon egyszerűen és könnyen tisztítható
  • teljes hossz: 14,5 cm
  • átmérő: 3,1cm
  • tömeg: 80g
  • fekete szín
  • anyaga szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes)
  • síkosító használata mindenképpen ajánlott a hámsérülések elkerülése végett
  • tisztítása szappanos vízzel, vagy eszköztisztítóval.
Ahol a gyógyászati segédeszköz és az erotikus játékszer találkozik.A különbség a legtöbb szexuális játékszer és a gésagolyó között, hogy ez valójában egészségügyi szempontok miatt, speciális edzésként is alkalmazható. Kellemes mellékhatása, hogy növeli a nők szexuális aktivitását, fokozza a gyönyört, miközben a szex is könnyen színesíthető vele.Nevével ellentétben nem csak gömb, hanem tojásdad alakú is lehet. A golyó belsejében apró súly található, amely a mozgás következtében, a falnak ütközve vibráló érzést vált ki. Ennek köszönhetően a hüvelyt összehúzásra készteti. Tehát az egyszerű szerkezettel komoly eredményeket és pozitív változásokat lehet megtapasztalni.

HEAVY BALL Gésagolyó

Fő feladata a hüvely izmának erősítése és ezzel az inkontinencia megelőzése. Másrészt az alsó táji edzés koránt sem elhanyagolható, hiszen a nők számára fokozza az élvezetet szex közben és megnöveli az orgazmus hosszát. Megkönnyíti a szülést, illetve a kor előrehaladtával a gyengülő izmok ismét megerősíthetőek a golyók segítségével.

Felnőtt tartalmú oldal Az oldal erotikus jellegű tartalmakkal foglalkozik, csak 18 éven felülieknek!  A www.intimangel.hu bolt minden felelősséget elhárít magától azon személyek részéről érkező minden követeléstől, akik tudatosan léptek be és nézték meg a weblapokat.Ha nem nagykorú, vagy az oldal tartalma nem tetszik, akkor kattintson a "Bezárás” gombra.